
TORSHOV
Onsdag – søndag: 16:00 – 22:00
(Kjøkkenet er åpent til 2100)
Fredag – lørdag: 16:00 – 23:00
(Kjøkkenet er åpent til 2200)
Mandag og tirsdag: Stengt
TRANEN
Waldemar Thranes gate 70
E-POST
Mandag – tirsdag: 16:00 – 22:00
(Kjøkkenet er åpent til 21:00)
Onsdag – torsdag: 16:00 – 23:00
(Kjøkkenet er åpent til 22:00)
Fredag – lørdag: 16:00 – 24:00
(Kjøkkenet er åpent til 22:00)
Søndag: 16:00 – 22:00
(Kjøkkenet er åpent til 21:00)
HOLTET
Onsdag – søndag: 16:00 – 22:00
(Kjøkkenet er åpent til 2100)
Mandag og tirsdag: Stengt
KUNSTNERNES HUS
Tirsdag - lørdag: 11-23
Søndager: 12-22
(Kjøkkenet åpner kl 12 alle dager)
damplassen
Mandag - tirsdag: Stengt
Onsdag - fredag: 15:00 - 22:00
(Kjøkkenet er åpent til 21:00)
Lørdag og søndag: 14:00 - 22:00
(Mat til 21:00)
Vi har glutenfri pizzabunn.
Følg oss på INSTAGRAM & FACEBOOK
Lofthus Samvirkelag er en del av Åpent Bakeri.
hvit
Saus: crème fraîche, hvitløk, olivenolje, hvitvin, oregano, salt og pepper.
Osteblanding: to typer cheddar, bøffelmozzarella, comte.
Deig: hvete, salt, gjær, olivenolje og vann.
Ingredienser med allergener i uthevet skrift.
Alle våre pizzaer inneholder allergenene gluten og melk.
Spør våre servitører om Dagens Pizza.
Reinsdyr
Carpaccio av rein fra Røros, med granateple og rødløk.
195,-
Steinsopp
Steinsopp og Fønix/Kraftkar fra Tingvollost i Torjulvågen.
190,-
Fem oster
Engelsk farmhouse cheddar, Italiensk bøffelmozzarella, økologisk Gauda (12 måneder), Kraftkar blåmuggost - og en femte ost som varierer (her har vi prøvd Eikerost, Munkeby, Chevre, Gruyére og Parmesan - for å nevne noen.)
195,-
Fenikkelsalami
Italiensk fennikelsalami og rødløk.
190,-
Kylling
Kylling fra Persgaard i Sandefjord, i en marinade av koriander, eplejuice, salt og pepper. Chili og sitron. Kan også lages som vegetar
195,-
Trøffelsalami
Salami fra Ponzone med svart trøffel, og sesongens sopp.
195,-
SPINAT
Karamellisert løk, spinatblader, aromasopp i tynne skiver og Hvit Undredal ost.
195,-
biff
Indrefilet marinert i soyasaus, syltet Jalapeño chili, balsamicoløk og svartkål.
215,-
Elsa 13 år
En barnepizza komponert av Elsa Lofthus, med kokt skinke fra slakter Idsøe i Stavanger. Denne kan du få med enten rød eller hvit saus. Bøffelmozarella og cheddar.
125,-

rød
Saus: Tomater, hvitløk, olivenolje, oregano, salt og pepper.
Osteblanding: bøffelmozzarella, gauda, cheddar, parmesan og comte.
Deig: hvete, salt, gjær, olivenolje og vann.
Ingredienser med allergener i uthevet skrift.
Alle våre pizzaer inneholder allergenene gluten og melk.
Spør våre servitører om Dagens Pizza.
Kylling
Marinert kylling fra Persgaard i Sandefjord, med soltørkede tomater, rødløk og oliven. (olivensten kan forekomme, og man tygger på eget ansvar!). Kan også lages som vegetar.
195,-
'Nduja
'Nduja er en sterk blanding av svinekjøtt og paprika fra Calabria, Italia. Serveres med pancetta – «italiensk bacon» – og chili.
199,-
Elsa 12 år
En barnepizza komponert av Elsa Lofthus, med kokt skinke fra slakter Idsøe i Stavanger. Denne kan du få med enten rød eller hvit saus. Bøffelmozarella og cheddar.
125,-
TOMAT
Cherrytomater, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolje
190,-
Pikante
Ventricinasalami fra Abruzzo, Italia, med rødløk og chili.
190,-
Skinke
Kokt og lettrøkt svinelår fra Idsøe med rødløk og parmesan.
190,-
Parma
Parmaskinke (24 måneder) og parmesan (12 måneder) fra Parma, rødløk og ruccola.
190,-
ANSJOS
Kapers, bøffelmozzarella, ansjos, persille og ruccola.
195,-